סוג: | דגים |
תחום: | מסעדת שף וגורמה |
השף: | מאיר אדוני |
כתובת: | אליעזר פרי 10 תל-אביב, מלון קרלטון, קומה 15 |
טלפון: | 03-5201830 |
שעות פעילות: א'-ה': 18:00-23:00
ו': 10:00-15:00
מחיר ממוצע לסועד: 130 ש"ח - 170 ש"ח
אמצעי תשלום: אשראי ומזומן
אתר: אתר מסעדת בלו סקיי
פרטים נוספים אודות מסעדת בלו סקיי:
אנו משתדלים מאד לשמור על המידע באתר מעודכן עד כמה שניתן, אך יתכן כי יופיע מידע שגוי באתר. על הקורא לפנות אל המסעדות או השפים עצמם בכדי לקבל את המידע המעודכן ביותר אודותיהם. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.