מתכון מאת דארן קלוגמן
שום דבר לא מנצח את הטעם העסיסי של דג טרי שנעטף בלהבות של ברביקיו.
המתכון הפשוט והטעים הזה מביא את המיטב בדגים לבנים כמו פורל ים. המנה משובחת בשמן זית, לימון טרי, שום ועשבי תיבול ריחניים.
מנה זו היא שילוב מושלם של טעמים קלילים, טעימים ומלוחים. תענוג אמיתי מהאוקיינוס לשולחן!
זמן הכנה 20 דקות | רמת קושי - קלה | מתאים ל4 סועדים
ערכים תזונתיים למנה:
230 גרם קלוריות, 33 גרם חלבון, 2 גרם פחמימות, 10 גרם שומן.
מרכיבים
הכנה ובישול
הגשה
מגישים מיד עם חתיכות לימון.
מתכון זה הוא דרך טעימה להכין דגים טריים במיוחד אלה שנתפסו היישר מהים.
המתכון הגיע אלינו מארה"ב ע"י דארן קלוגמן - רופא וטבח חובב.
אנו משתדלים מאד לשמור על המידע באתר מעודכן עד כמה שניתן, אך יתכן כי יופיע מידע שגוי באתר. על הקורא לפנות אל המסעדות או השפים עצמם בכדי לקבל את המידע המעודכן ביותר אודותיהם. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.