אם אתם חובבי אספרסו תשמחו לגלות שיש עוד דרכים לצרוך את טעמי הקפה האהובים עליכם מלבד שתיית שוט. לפולי הקפה יש פוטנציאל קולינרי יוצא דופן, אשר טמון בדרגות חוזק שונות, ניואנסים קטנים וטעמים מיוחדים שהופכים את הקפה לכוכב אמיתי, לא רק בבית הקפה אלא גם במטבח הביתי.
אז אם אתם מרגישים הרפתקנים ומעוניינים להתנסות בטעמים חדשים, הנה כמה מתכונים מקוריים שמביאים את הקפה אל הצלחת.
אם אתם אוהבים בשר וקפה, למה שלא תערבבו בין שתי האהבות שלכם. הצטיידו במרכיבים הבאים:
קפה גם הולך נהדר עם שוקי עוף טרי, לכן אם מתחשק לכם דווקא עוף לארוחת ערב, אלו המרכיבים שאתם צריכים:
אם אתם חובבי פסטה בולונז, אנו מזמינים אתכם לנסות את המתכון הבא, שמתאים ל- 6 מנות ודורש את המרכיבים הבאים:
אנו משתדלים מאד לשמור על המידע באתר מעודכן עד כמה שניתן, אך יתכן כי יופיע מידע שגוי באתר. על הקורא לפנות אל המסעדות או השפים עצמם בכדי לקבל את המידע המעודכן ביותר אודותיהם. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.