עופר מעוז שייך לדור החדש של השפים הישראליים המצליחים. נישא על גלי האהבה המתפרצים של הקהל הישראלי לחוויות קולינריות מרתקות - היום יותר מכל פעם בעבר - מעוז מציע לנו מאכלים נפלאים מסוגים שונים וניסיון רב שנים הן בישראל והן בחו"ל. עם השנים רכש מעוז כישורים מופלאים, בעזרתם הוא מכין מטעמים בלתי רגילים.
מעוז, יליד העיירה טבעון שבצפון, רכש את השכלתו בבית הספר למלונאות 'תדמור' והעשיר את הידע הרחב שלו בעזרת השתלמויות תכופות בלונדון. לאחר מכן שימש כיועץ קולינרי של ושף ב'שטראוס רשתות' וב'רן שמואלי קייטרינג ומעדניות' ובהמשך הוביל את מטבחי המסעדות Prego, כחול ובר פירות ים.
היום, מעוז מציע שירותי קייטרינג לאירועים, אישי ויוקרתי, תחת המותג עופריקו, וכיאה לשף צעיר ועדכני, חוטא בכתיבה ומשמש כסטייליסט צילומי מזון במגזין דרך האוכל ובעיתון הארץ.
עופר מעוז חולש על מגוון תחומים וגישות במטבח. בין היתר הוא מתמחה במטבח ההודי, במטבח הישראלי הביתי, בעל ניסיון רב במנות המתבססות על פירות ים ומעניק לכל מנה טעימה מהמטבח האירופאי בו בנה את הבסיס לכישוריו כיום.
בוגר בית הספר למלונאות 'תדמור' במגמת המינהל
המטבח האירופאי, המטבח ההודי וכמובן מטבחה של אמא
לביבות - מאכל לו רבים ממכריו מבקשים מתכונים מידי שנה, לקראת חנוכה
מתכון פשוט להכנת לביבות תירס לא שגרתיות בעליל. חומרים (עבור 4-6 מנות):
1. יש להשרות את הקוקוס המיובש במים, למשך שעה, ולסנן
2. לערבב את כל יתר המצרכים (לא כולל התירס) עד ליצירת בלילה בעלת מרקם חלק
3. להוסיף את התירס לבלילה ולערבב היטב
4. מחממים את השמן במחבת רחבה מספיק, כדי להשאירו רדוד
5. כאשר השמן חם דיו, מניחים במחבת כפות של התערובת ומטגנים
6. כאשר הלביבות שחומות משני הצדדים - הן מוכנות להגשה
אנו משתדלים מאד לשמור על המידע באתר מעודכן עד כמה שניתן, אך יתכן כי יופיע מידע שגוי באתר. על הקורא לפנות אל המסעדות או השפים עצמם בכדי לקבל את המידע המעודכן ביותר אודותיהם. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.