אם יש מישהו שממחיש את הקשר בין שפים לבין עולם הזוהר, זהו שף צ'רלי פדידה. השף, שעל כישרונו ויכולותיו במטבח אין ויכוח, כיכב בלא מעט תכניות טלוויזיה ותחרויות נוצצות, אל כולם הגיע בזכות כישוריו הגבוהים והמוניטין המכובד שיצא לו.
עוד במהלך לימודי הבישול בתדמור בלט פדידה בכישרונו ונשלח מטעם בית הספר לתחרות שפים צעירים בה ייצג את ישראל. מתוך 34 מדינות, הגיע פדידה למקום השביעי. לאחר לימודיו, עבר פדידה בין מספר מסעדות במלונות יוקרתיים – מסעדת מלון שרתון בירושלים, מסעדת מלון לרום ומסעדת מלון הילטון בירושלים, שכיום נקרא מצודת דוד.
התחנה הבאה שלו היתה מסעדת olive leaf, מסעדת מלון שרתון בתל אביב, בה מגיש שף צ'רלי פדידה מנות כשרות בסגנון ים תיכוני בעל השפעות מכל העולם. פדידה ידוע בתעוזתו וביכולתו להפוך כל מנה סטנדרטית לכזו שתפתיע אפילו את החיך המנוסה ביותר.
באופן שוטף ממשיך שף צ'רלי פדידה לייצג את מסעדתו ואת ישראל בשלל תחרויות עולמיות. כן, מסתבר שיש תחרויות מקצועיות בעולם הבישול, ומלבד השם העולמי, ההערכה והכבוד, אפילו מדליות עומדות על הפרק.
פדידה עצמו זכה בלא מעט מדליות בתחרויות השונות, כמו למשל מדליית זהב באליפות המזרח התיכון, שתי מדליות כסף באולימפיאדה, מדליית ארד בגביע העולם לבישול ועוד ועוד מדליות ותארים בתחרויות השונות אליהן הוא ממשיך לגשת ולהתמודד בהצלחה.
שף צ'רלי פדידה משמש כשף ויועץ של חברת סוגת המייצרת סוכר, אורז וקטניות, ובנוסף מייעץ גם לקמפיינים של חברות שונות כמו תנובה, קליית גת ועוד. את המסעות העולמיים שלו מביא פדידה גם לכאן, ודואג לפתוח בפני קהל הסועדים הצצה למטבחים מרתקים ורחוקים במסגרת פסטיבל קוריאה, הפסטיבל הניגרי ואירועים אחרים שנערכו במסעדה.
אנו משתדלים מאד לשמור על המידע באתר מעודכן עד כמה שניתן, אך יתכן כי יופיע מידע שגוי באתר. על הקורא לפנות אל המסעדות או השפים עצמם בכדי לקבל את המידע המעודכן ביותר אודותיהם. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.